Adopta un tigru! Protejeaza acum aceste feline minunate si casa lor din padure.
Adopta un tigru! In ultimii 100 de ani, numarul tigrilor a scazut dramatic, cu 97%. In prezent, doar aproximativ 3.200 exemplare de tigru mai traiesc in salbaticie in intreaga lume.

Avem nevoie de ajutorul tau, pentru a salva de la disparitie cea mai mare felina din lume. Tigrul se afla in varful lantului trofic, iar existenta speciei este esentiala pentru sanatatea ecosistemelor in care traieste.
Cum protejeaza WWF tigrii? La nivel international, tigrul este o specie prioritara pentru WWF. Organizatia lucreaza cu toate cele 13 tari in care tigrii mai traiesc inca in salbaticie, pentru conservarea habitatului acestora si protejarea speciei de amenintarile majore, precum braconajul. Cum ajuta adoptia ta? WWF deruleaza Programul International pentru Salvarea Tigrilor. Adoptia ta contribuie la actiunile internationale de salvare a speciei, printre care:

• Administrarea eficienta si protejarea habitatului tigrilor;
• Reconstructia habitatelor fragmentate, astfel incat tigrii sa se poata deplasa
intre acestea;
• Combaterea braconajului si a comertului ilicit cu tigri;
• Combaterea taierilor ilegale de arbori, care ameninta habitatul tigrilor.
• Proiecte de conservare care au ca scop protejarea speciei si a habitatului acesteia.
Adopta un tigru! Prin implicarea ta, vei deveni un partener foarte important al WWF. Vei face parte dintr-o comunitate de peste 5.000.000 de persoane care sustin WWF in intreaga lume si a caror implicare este extrem de importanta pentru succesul proiectelor pe care WWF le desfasoara pentru protejarea naturii.
Iti multumim!
Da, vreau sa protejez ultimii tigri din salbaticie!
Alegeti suma alta suma RON/luna
Prefer o donatie individuala - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Protejati tigrii cu sau fara pachetul de adoptie? Daca alegeti sa nu primiti jucaria din plus, contributia dvs. la salvarea tigrilor va fi considerabil mai mare. Pachetul de adoptie se trimite in luna in care suma donatiilor ajunge la minim 150 RON - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Date personale:
Nume   E-mail
Prenume   Telefon
Judet   Gen
Oras   Data nasterii
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Mesajul meu pentru WWF
termenii si conditiile
Asociatia WWF Programul Dunăre-Carpaţi România
CIF: 18742789
IBAN: RO84 BACX 0000 0000 3265 7250
Deschis la UniCredit Tiriac Bank, sucursala Unirii.

Str. Dumitru Zosima nr. 38,
Corp A, sector 1, cod 011536, Bucureşti
www.wwf.ro
Contact  |  Termeni si conditii

Aveti intrebari? Suntem bucurosi sa va raspundem.
Va rugam sa ne contactati la
adopta@wwfdcp.ro, Tel: +4021 317 49 96, Fax: +4021 317 49 97